Γιατί να επιλέξετε εμάς

πάνω απο 45 χρόνια Εμπειρία

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Β. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ – ΧΑΤΖΗ ιδρύθηκε
πριν από 47 χρόνια, το 1973, με σκοπό την διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας.

Ο στόχος μας παραμένει να είναι ο ίδιος , κάθε μαθητής να αποκτά ουσιαστική και ποιοτική γνώση με τρόπο δημιουργικό .

Στην μακροχρόνια πορεία μας, προσφέρουμε συνεχώς ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες στους μαθητές μας, και ένα πρόγραμμα σπουδών το οποίο πέρα από τη βαθιά γνώση της Αγγλικής γλώσσας επιτρέπει σους μαθητές μας τη συμμετοχή τους σε εξετάσεις πιστοποιήσεων με άριστα αποτελέσματα.

Επιτυχόντες Σχολικής Χρονιάς 2018 -2019 

Συνεχίζουμε επί 46 χρόνια να είμαστε κοντά στους Γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, διατηρώντας την ποιότητα της διδασκαλίας, απαραίτητο εφόδιο και κριτήριο του κάθε γονέα όταν επιλέγει ένα σχολείο εκμάθησης της ξένης γλώσσας, επειδή πιστεύουμε και υποστηρίζουμε σαν προτεραιότητά μας την σωστή οργάνωση του χρόνου που διαθέτει ο κάθε μαθητής .

Βραβεία και διακρίσεις

Βραβεία και διακρίσεις έχουν απονεμηθεί σε μαθητές μας για τις ξεχωριστές εργασίες τους στην Αγγλική Γλώσσα σε Πανελλήνιο επίπεδο από την Ελληνοαμερικανική Ένωση.

 • Την σχολική χρονιά 2011 -2012 το Κέντρο μας διακρίθηκε για την ξεχωριστή επίδοση και τις επιτυχίες των μαθητών μας σε Πανελλήνιο επίπεδο και τιμητικό Βραβείο απενεμήθη στην διεθύντρια κ. Β. Καραγιάννη – Χατζή .
 • Την σχολική χρονιά 2012-2013 το Κέντρο μας διακρίθηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό με τίτλο “ Helping to Create Environment-Friendly Schools”
 • Την σχολική χρονιά 2013-2014 2 μαθητές του Κέντρου μας διακρίθηκαν για την εργασία τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό με τίτλο “Cycling in the City. Switching to Sustainable Means of Transport”.
 • Την σχολική χρονιά 2015 -2016 μαθήτρια μας διακρίθηκε για την εργασία της στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό με τίτλο «Healthy food for Healthy Living .A Revolution that starts at School.»

Αξίζει να ενταχθείτε στα προγράμματα του Κέντρου μας επειδή

 • Αξιοποιούμε τον μαθησιακό τύπο κάθε μαθητή.
 • Οι συνεργάτες μας είναι με άρτια εκπαιδευτική κατάρτιση και μακροχρόνια συνεργασία.
 • Οι αίθουσες του Κέντρου μας είναι σε ασφαλή κτίρια , ευχάριστα φροντισμένες,
  με πλήρη και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό !
 • Οι μαθητές μας συμμετέχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης που οργανώνουν
  τα Πανεπιστήμια Michigan και Hellenic American University με φορέα
  την Ελληνοαμερικανική Ένωση.
 • Προσεγγίζουμε με ιδιαίτερη φροντίδα τους μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.
 • Ακολουθούμε την βιωματική μέθοδο διδασκαλίας στις πρώτες τάξεις με τον πιο ευχάριστο και αποτελεσματικό τρόπο για την σίγουρη εξοικείωση
  των μικρών μαθητών μας με την Αγγλική Γλώσσα
Don`t copy text!